Pályázatok

Cégünk a közvetlen kommunikáció és a rugalmasság híve. A leghatékonyabb és legeredményesebb munka elérése érdekében, fontos a folyamatos kapcsolattartás és egyeztetés, az állandó kommunikáció.

Amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot, akkor a mi cégünk Személyre/Cégre szabottan figyeli a kiírt pályázatokat, és felhívja figyelmüket amint egy számukra ideális, hasznos kiírást talál. Cégünk valamennyi hazai Európai Uniós és nemzetközi pályázati kiírást összegyűjti, feldolgozza, majd szelektálás után kiközvetíti.

Amennyiben a szervezet nem rendelkezik a tervezett tevékenység leírásához, indoklásához szükséges háttér-dokumentációval (hatástanulmányok, marketing-, üzleti-, és PR-terv, célcsoport-analízis, módszertan, stb.), akkor szükség van a projekt átfogó tervének elkészítésére, amelyhez segítséget, tanácsot, vagy konkrét munkavégzést (PR-terv, módszertan) kínálunk.

A pályázati elbírálások hazai tekintetben 2-3, Uniós viszonylatokban akár 5-6 hónapot is igénybe vehetnek. A pályázatok élete azonban nem ér véget az elbírálással. A rendszeres beszámolók, jelentések, elszámolások nem szabályszerű elkészítése, elmaradása esetén a kiíró szervezet anyagi támogatását megvonhatja. Társaságunk vállalja, hogy megfelelő szakembert közvetít ki a projektmenedzsment ellátására.


Referenciák
Aktuális pályázatok