Oktatás

Cégünk több éves/évtizedes tapasztalatokra épül. Az InfoBest Kft. elsősorban informatikai eszközök használatára alapuló tanfolyamokat szervez. Az oktatás irányítását és a speciális informatikai ismereteket igénylő modulok oktatását jól képzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik.

Az oktatási munkában szerzett nagy tapasztalatunk és a piacon maradáshoz elengedhetetlen megújulási képességünk egyértelműen előnyös a képzési programok fejlesztésekor, a legújabb jogtiszta szoftverek alkalmazásakor és a gyakorlati oktatás során.

A bizonyítványt adó OKJ-s képzések iránt az érdeklődés minden szinten megvan. Különböző szintű képzéseket indítottunk már, és tervezzük ezek bővítését. A felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatásaink megfelelőnek bizonyultak a megrendelők számára, amely változó igények kielégítését, folyamatos fejlesztést és átszervezést igényel.

Az új érettségivel egy időben jelentünk meg a piacon az erre való felkészítő képzésekkel. Már óvodás kortól vállaljuk gyerekek oktatását matematikából és számítástechnikából, az ECDL vizsgára való felkészítést pedig 10 éves kortól.

Oktatási központunk helyszíne 4431 Nyíregyháza Sóstófürdőn található, a Kemecsei út 10. sz. alatt. Az oktatás a hallgatóink igényének megfelelő helyszínen történik. A hordozható számítástechnikai eszközöknek köszönhetően, külső helyszíni oktatást tudunk vállalni.

Ügyfélszolgálati iroda: 4431 Nyíregyháza Kemecsei út 10. sz. alatt.

 

Nyilvános képzési információk

Támogatható engedélyezett képzések

Pedagógus továbbképzések