Cégünk

Az Infobest Kft. elsősorban informatikai eszközök használatára alapuló tanfolyamokat szervez. Az oktatás irányítását és a speciális informatikai ismereteket igénylő modulok oktatását jól képzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik. Az oktatási munkában szerzett nagy tapasztalatuk és a piacon maradáshoz elengedhetetlen megújulási képességük egyértelműen előnyös a képzési programok fejlesztésekor, a legújabb jogtiszta szoftverek alkalmazásakor és a gyakorlati oktatássorán. Oktatóink szakmai irányítás és ellenőrzés mellett végzik munkájukat. A másik fő tevékenységünk a pályázatírás. Folyamatosan bővülő ügyfélkörünk számára minden segítséget és információt megadunk, hogy pályázatuk sikeres és eredményes legyen. A pályázóknak sokszor gondot jelent a projektek menedzselése, így az InfoBest Kft. a pályázat megírása után segít ügyfeleinek a projektek előírásainak megfelelően a megvalósításban.

A vállalkozás 2008-ban alakult, amely a kezdeti időszakban tevékenységét a cég székhelyén végezte. A 2009-es év elejétől a társaság a főtevékenysége keretében végzett máshová nem sorolt oktatását a cég telephelyén végzi. Ekkor a cég telephelye Nyíregyházán a Vállalkozói Inkubátorház és Innovációs Központban volt, a Váci Mihály utca 41. szám alatt.

A cég székhelye 2018. január 1-től megváltozott. Új címünk: 4431 Nyíregyháza, Kemecsei út 10.

A székhelyen rendelkezésre állnak irodahelyiségek és egy oktatóstúdió, amely alkalmas a cég fő tevekénysége keretében végzett felnőttoktatás folytatására is. A pályázatírás elkülönített irodában, a partnerekkel való tárgyalás a vezetői irodában történik. Ügyintézést és információt esetleg problémakezelést ezen a címen található ügyfélszolgálati irodában kapnak az ügyfelek.

A cég oktatási munkában szerzett nagy tapasztalata és a piacon maradáshoz elengedhetetlen megújulási képessége előnyös a képzési programok fejlesztésekor és a gyakorlati oktatás során. Különböző szintű képzéseket indítottunk és tervezünk indítani a későbbiek folyamán.
Számos nyertes pályázatunknak köszönhetően ügyfeleink elégedettek az InfoBest Kft. által nyújtott komplex szolgáltatásokkal, amelyek azt a célt szolgálják, hogy partnereink igényeit minél magasabb szinten ki tudjuk elégíteni. A pályázatírás során vállalkozásunk azt tapasztalta, hogy a pályázók sokszor nehezen menedzselik a projekt megvalósítást, így mi az előírásoknak megfelelően ebben is támogatni tudjuk őket, hogy egy sikeres és eredményes projektet zárjanak. Mivel minél komplexebb szolgáltatásnyújtásra törekszünk, úgy véljük, hogy a pályázatok nem a megírással és benyújtással fejeződnek be. Szükséges, azok eredményes végrehajtása, hogy a pályázó tényleg nyertesnek mondhassa magát. Az ügyfeleink érdeke a mi érdekünk is!

 

Állás

Amennyiben úgy érzi, hogy szeretne az InfoBest Kft. értékes munkatársa lenni, fejleszteni akarja szakmai tapasztalatát, kérjük küldje el az alábbi e-mail címre önéletrajzát és motivációs levelét Állásra jelentkezek jeligével:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Önéletrajzát megőrizzük, és cégbővülés esetén, ha megfelel elvárásainknak, azonnal felkeressük az Ön által megadott elérhetőségeken!

Kapcsolat